Ajankohtaista

Leipomo on avoinna perjantaisin 9.00 -15.00 sekä viikolla sopimuksen mukaan.

Olemme leipomolla arkisin yleensä paikalla n. 8.00 – 15.00. Jos olette tulossa käymään leipomolla, kannattaa soittaa ja varmistaa, että olemme paikalla.

Viikonlopun kakkutilaukset noudetaan leipomolta perjantaina. Lauantaisin leipomo on suljettu ja viikonloppuisin toimitamme kakkuja erillisen sopiksen mukaan.

 

RAPARPERI & VALKOSUKLAA

Vaalean kakkupohjan täytteenä sopivan kirpsakkaa raparperimoussea ja samettista valkosuklaakreemiä. (Valkosuklaakreemin voi vaihtaa myös laksttosittomaan mansikkaalkosuklaa-kreemiin.)

TUPLASUKLAA

Kaakaokakkupohjan välissä suklaamoussea, paahdettua valkosuklaarouhetta ja kakutaiteen toffeekastiketta.

Toimitamme macaroneja kauppoihin keskiviikkoiltasin, viikon uudet maut löytyvät kauppojen hyllyiltä viimeistään torstaiaamuna.

Kasvavan kysynnän vuoksi macaronit on myyty muutaman viikkona loppuun, joten suosittelemme ennakkovarausta. Pääsääntöisesti saatavilla on ennakkoon ilmoitetut viikon maut, mutta leipomolta saattaa herkkusuille löytyä myös yllätysmakuja.

Kevään ja alkukesän varaustilanne:

TOUKOKUU – ELOKUU

Otamme enää muutamia kakkuvarauksia viikoille 29 ja 32. Muuten kesän kakkukalenterimme on täyteen varattu.

SYYSKUU ->

Otamme varauksia vastaan vko 37 alkaen.

Kakkutaide viettää kesälomaa 22.06. – 01.07. 2018. 

Kiireisen hääsesongin vuoksi macarontoimitukset kauppoihin ovat tauolla heinäkuun ajan. Leivomme macaroneja heinäkuun ajan viikoittain vaihtuvia makuja. Macaroneja on kesän ajan saatavilla leipomolta tilauksesta sekä suoramyyntinä.

Aurinkoista kevättä,

Nanna / Kakkutaide

Comments are closed.