A J A N K O H T A I S T A

 

TULEVIA TAPAHTUMIA

7.-.8.3. KAkkutaiteen 2-vuotis synttäreiden herkkubaari.

Kakkutaiten syntymäpäivää juhlistetaan kattamlla leipomon herkkubaarin tavallista laajempi valikoima macaroneja, mini cookie sandwicheja ja ihan uusia kakkuja!

16.03.2019 Kakkutasting Kakkutaiteen leipomolla

Kakkutasting kesäkauden juhliin kakkuvarauksen tehneillle. Tastingin hinta 10 e / hlö. Tastingiin voi ilmoittautua  4.3.2019 saakka. Ilmoita osallistumisesta sähköpostitse osoitteeseen kakkutaide.kuopio(a)gmail.com

27.04.2019 Kuopio Designmarket Raittiustalolla

Kuopio Designmarket järjestetään jo neljättä kertaa ja tänä vuonna puitteet vuoden designtapahtumalle antaa Kuopion Raittiustalo. Kakkutaide kattaa suomalaisen muotoilun ystäville kevään makoisimman herkkubaarin, josta voi tehdä ostoksia mukaan tai paikan päällä nautittavaksi.

Seuraa Kuopio Designmarketin tapahtumaa instagramissa ja facebookissa!

VALMISTUJAISJUHLAT 2019

Kakkukalenteriimme mahtuu vielä muutamia tilauksia valmistujaisjuhlaviikolle.

Täältä löydät juhlaviikon macaronmaut ja tilausohjeet.

 

AUKIOLOAJAT 2019

Leipomo on avoinna keskiviikkoisin ja torstaisin 9.00 – 14.00 ja perjantaisin 9.00 -15.00.

Jos olette tulossa käymään leipomolla muina aikoina, kannattaa soittaa ja varmistaa, että olemme paikalla.

Viikonlopun kakkutilaukset noudetaan leipomolta perjantaina. Lauantaisin leipomo on suljettu ja viikonloppuisin toimitamme kakkuja erillisen sopimuksen mukaan.

 

MACARONIEN SAATAVUUS

Macaronien toimitukset K – kauppoihin starttaavat viikolla 2. Macaroneja voi noutaa myös suoraan leipomolta Sorsasalosta ke & to klo 9-14 ja pe 9-15.

Kasvavan kysynnän vuoksi macaronit on myyty muutaman viikkona loppuun, joten suosittelemme ennakkovarausta. Pääsääntöisesti saatavilla on ennakkoon ilmoitetut viikon maut, mutta leipomolta saattaa herkkusuille löytyä myös yllätysmakuja.

 

VARAUSTILANNE

Vuodelle 2019 mahtuu vielä kakkuja kaikille viikoille jolloin leipomo on avoinna.

Kesä 2019 täyttyy hiljalleen, osa viikonlopuista ovat muutamaa kakkua vaille täysiä. Jos haaveilet kakusta kesäisiin häihin, valmistujaisiin tai rippijuhliin, suosittelemme tekemään alustavan varauksen.

 

LEIPOMON LOMA-AJAT

20.6. – 1.7.2019

Kesä 2019 täyttyy hiljalleen, osa viikonlopuista ovat muutamaa kakkua vaille täysiä. Jos haaveilet kakusta kesäisiin häihin, valmistujaisiin tai rippijuhliin, suosittelemme tekemään alustavan varauksen.

 

 

ILOISTA UUDEN VUODEN ALKUA,

Nanna ja Katerina / Kakkutaide

Comments are closed.