Hinnasto

Kakut

Signaturekakku

Kakkutaiteen macaroneilla koristeltu signature-kakku on tyylikäs valinta juhlaan kuin juhlaan. Voitte tilata sen sen toiveväreillänne ja sesongin täytevaihtoehdoilla.

Kakkutaiteen signature-kakku sesongin täytteillä ja macaroneilla

15 hlö  / 65 e

20 hlö / 85 e

25 hlö / 100 e

30 hlö / 120 e

35 hlö / 140 e

Uniikit täytekakut

Uniikit täytetkakut suunnitellaan ja valmistetaan yhteistyössä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tuotteen hinta määräytyy kakun muodon ja koristeiden vaativuuden mukaisesti. Yksittäisen täytekakun minimiveloitus on 65 e.

Uniikit täytekakut 4,50 – 7,00 e / hlö

Kerroskakut alk. 5,00 e / hlö

Kakkubuffet juhliin alk 5,00 e / hlö / kakku

Koristeet

Fantasiakoristeet alk. 25 e / kakku

(esim. yksisarvinen, monivärinen kuorrutus, överikakku, lasten teemakakut, isot kukkakoristeet)

Tekijänoikeussyistä johtuen, emme valmista rekisteröidyllä tuotemerkillä suojattuja hahmoja ja koristeita kakkuihin. Tämä koskee myös kakkukuvia ja valmiita figuureja. Pidämme haasteista ja pyrimme luomaan juhlienne teeman mukaisen kakun luovia ratkaisuja käyttäen.

Macaron-leivokset

Normaalit (halk. n. 4 cm)

1 / 6 / 12 / 24 / 36 kpl          1,35 / 8 / 16 / 32 / 47 e

Lisätietoa

Kakkutaiteen kakuissa käytämme mehevää, amerikkalaistyylistä vanilja- tai kaakaokakkupohjaa. Kakun täytteessä yhdistämme samettisen kreemin ja kuohkean moussen, jotta samalle suupalle sattuisi aina yhtä herkullinen makujen sinfonia. Makuyhdistelmien kirjo on laaja, uniikkien kakkujen maut suunnitellaan yhdessä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kaikki tuotteemme ovat laktoosittomia poislukien valkosuklaata sisältävät tuotteet.

Osa tuotteistamme on mahdollista valmistaa luontaisesti gluteenittomista raaka-aineista. Huomaa kuitenkin, että valmistamme kaikki tuotteet jauholeipomossa, joten tuotteissa voi olla jäämiä vehnästä, gluteenista, pähkinöistä ja mantelista.

Katsothan Tilausehdot ennen tilauksen tekemistä.

Kuljetuspalvelu

Kuopion alue: 25 e / kuljetus (välillä vuorela – petonen)

Kysy tarjous, jos tarvitset kuljetuksen Kuopion kaupunkialueen ulkopuolelle. Kerroskakuille suosittelemme ottamaan kuljetuksen.

Maksutavat

Maksun voi suorittaa noudettaessa korttimaksulla tai tasarahalla käteisellä. Tuotteista on mahdollista saada lasku myös sähköpostilla. Laskutettavien tuotteiden suoritus tulee näkyä Kakkutaiteen tilillä viimeistään noutoa edeltävänä päivänä.

Toimitusehdot

Tilauksen peruutus on tehtävä viimeistään 1 viikko ennen sovittua toimituspäivää. Myöhemmin tehtävistä peruutuksesta perimme 50 % sovitusta hinnasta.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Hinnasto päivitetty 30.06.2018.

Ennen tätä sovitut tilaukset laskutetaan tilauksen aikaan voimassa olleen hinnaston mukaisesti.

(c) Kakkutaide 2018.

Comments are closed.