JOULUTUOTTEET

Kakkutaiteella leivotaan joulukuussa suussasulavia joulutuotteita. Macaronit, suklaakeksit ja joulukakkumme sopivat erinomaisesti pyhäpäivien herkutteluun sekä ovat mainioita muistamisia opettajille, päiväkodin henkilökunnalle tai ystäville.

Jouluksi varatut tuotteet ovat noudettavissa Kakkutaiteen leipomolta perjantaina 21.12. jolloin olemme avoinna pidennetyllä aukioloajalla 8.00 – 18.00.

Joulutuotteiden ennakkotilaukset ovat avoinna 30.11. – 17.12. Voit tehdä tilauksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseeen kakkutaide.kuopio(a)gmail.com. 

Liitäthän mukaan toivomasi tuotteet, nimesi ja puhelinnumerosi. Tilauksenne on voimassa, kun olette vastaanottaneet kuittauksen paluuviestinä.

Varaathan 21.12. noudettavat joulutuotteet viimeistään 17.12. mennessä.

 

Macarons

Jouluviikon macaronmaut leipomolla:

Suolainen kinuski (kylmä persikka), jouluinen maustekakku (burgundi), karpalo (punainen), kaneli-appelsiini (valkoinen), piparkakku (ruskea), tuplasuklaa (havunvihreä) ja Peltolan Blue & piparkakku (tummansininen, erikoismaku, +0,30 e / kpl)

Uudet, päivitetyt rasiamme tuovat herkulliset tuotteet kauniisti esiin. Macaroneja on saatavilla viikon mauissa koko joulukuun ajan leipomolta. (Suosittelemme ennakkovarausta.) Yllä olevat maut ovat ostettavissa leipomolta 20.-.21.12.

 

4 kpl 6,00 e

8 kpl 11,00

12 kpl 16,00

16 kpl 21,00

35 kpl 46,00

 

Cookies

Tuhdin suklaiset cookiet ovat juuri sopivan pehmeitä ja sitkeitä. Jouluksi niitä on saatavilla kolmea eri makua: Tuplasuklaa, Piparminttusuklaa sekä Pähkinäsuklaa. Keksit pakataan sellofaanipussiin ja viimeistellään vaaleanpunaisella lahjanauhalla. Voit valita keksien pakkauskoon sekä makulajitelman.

3 kpl 6,00 e

6 kpl 12,00 e

9 kpl 18,00 e

12 kpl 22,00 e

 

Sticky Toffee Pudding taatelikakku

18 e / 500 g kakku

Kakkutaiteen taatelikakku on koostumukseltaan mehevää ja maultaan tumman paahteinen. Kakku kuorrutetaan omalla viskitoffeekastikkeellamme, josta se saa oman erityisen, tahmean koostumuksensa.

Taatelikakku maistuu kahvipöydässä huoneenlämpöisenä herkkuna, mutta aivan erityisen hyvää se on hieman lämmitettynä, vaniljajäätelön kanssa nautittuna.

 

Kakkutaiteen suklaakakku

58,00 e / kpl

Kakkutaiteen suklaakakussa on tumma kaakaokakkupohja sekä kolmessa kerroksessa täytteenä suklaa- ja valkosuklaakreemiä. Kakun kuorrutteena on seminaked-kuorrutus tummasuklaakreemillä sekä suklaaganache-valuma ja suklaakoristeita. Kakku on halkaisijaltaan 20 cm ja korkeudeltaan n. 8 cm. Yhdestä kakusta saa leikattua 10 kpl reilunkokoista kakkupalaa.

Kakussa käytetyt maitotuotteet ovat laktoosittomia. Valkosuklaa sisältää laktoosia. Saatavilla myös gluteenittomista jauhoista valmistettuna.

***

Joulutuotteiden ennakkotilaukset ovat avoinna 30.11. – 17.12. Voit tehdä tilauksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseeen kakkutaide.kuopio(a)gmail.com. 

Liitäthän mukaan toivomasi tuotteet, nimesi ja puhelinnumerosi. Tilauksenne on voimassa, kun olette vastaanottaneet kuittauksen paluuviestinä.

 

 

Comments are closed.