YRITYKSILLE

Macarontoimitukset keskiviikkoisin

Laatikollinen ihania, maukkaita  macaroneja toimitettuna suoraan yrityksenne kahvihuoneeseen? Kyllä kiitos!

Uuden palvelumme myötä Kakkutaiteen macaronit saapuvat luoksenne entistä vaivattomammin. Toimitamme edeltävän viikon perjantaihin mennessä tehdyt tilaukset keskiviikkoisin suoraan yritykseenne ilman toimitusmaksua.

Tee yhteisestä kahvihetkestä tai palaverista entistä herkullisempi.

35 kpl:n macaronlaatikossa on viikoittain neljä erilaista vaihtuvaa makua, joista löytyy jokaiselle oma suosikki. Macaronit ovat laktoosittomia ja valmistettu gluteenittomista raaka-aineista.

Toimitamme macaronit suoraan työpisteelleenne Kuopion alueella keskiviikkoisin ilman toimitusmaksua. Keskiviikkona toimitetut macaronit säilyvät omassa pakkauksessaan jääkaapissa 8 pvä.

35 kpl / 46,00 e

70 kpl / 90,00 e

Kysy tarjous säännöllisestä toimituspäivästä sekä yli 100 kpl kertatoimituksesta!

Siirry tilausohjeisiin

 

Kokouskakut

Kakkutaiteen maukkaat ja kauniit kakut tekevät yhteisestä palaveri- tai kahvihetkestä juhlan. Kokouskakkumme on mitoitettu 10-20 herkuttelijalle* ja sitä on saatavilla neljässä eri maussa.

Voitte valita signaturekoristellun kakun maun näistä kakkumenumme suosituista mauista: Passion & Blood Orange, Super Raspberry, Salted Caramel ja Peanuts & Caramel.

Kaikki kakkumme ovat laktoosittomia ja voimme valmistaa ne myös luontaisesti gluteenittomista raaka-aineista.

*Palakoko 80 – 150 g. Kakku on halkaisijaltaan 20 cm ja korkeudeltaan n. 10 cm. Saatavilla tarvittaessa myös isompia kokoja.

55,00 e / kakku

Siirry tilaamaan.

 

Yksilöidyt tuotteet

Yksilöllisesti yrityksellenne suunnitellut tuotteet tuovat brändinne ja juhlan teeman esille maistuvasti ja tyylikkäästi.

Yksilöityjen kakkujen ja macaronien suunnittelussa lähdemme aina liikkeelle asiakkaan toiveista ja tarpeista. Juhlan aiheen ja koon mukaan suunnitelluista tuotteista annamme tarjouksen aina tilauskohtaisesti.

Siirry tekemään tarjouspyyntö.

 

Toimitus- ja laskutusehdot

Edellisen viikon perjantaina tehdyt, yli 45 euron tilaukset toimitamme seuraavana keskiviikkona Kuopion alueella ilman toimitusmaksua. Tuotteet toimitetaan klo 11.00 – 15.00 tai sovitun aikataulun mukaan. Toimitus muina arkipäivinä: 25 e / kuljetus.

Tuotteet laskutetaan toimitusviikkolla sähköposti- tai verkkolaskulla.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 14,00 %