KAKKUTAITEEN TEKIJÄT

Kakkutaide on maaliskuussa 2017 perustettu leipomo. Kakkutaide syntyi intohimosta kauniisiin kakkuihin ja rakkaudesta ranskalaisiin macaronleivoksiin.

Leipomo työllistää tällä hetkellä täysipäiväisesti kaksi osakasta: Nanna Monosen ja Katerina Diakogeorgioun.

Nanna on koulutukseltaan elintarvikealan restonomi, ravintolakokki ja ylioppilas. Oman leipomon perustaminen on siintänyt haaveissa kouluajoista saakka, ja suuresta unelmasta on tullut totta maaliskuussa 2017. Parasta leipomotyössä ja yrittämisessä on Nannan mielestä luova ja monipuolinen työnkuva, yrittäjän vapaus ja vastuu sekä rakkaan harrastuksen muuttuminen työksi.

Suosikkiherkku: Kookosmacaron

Katerina on koulutukseltaan leipuri-kondiittori ja ravintolakokki. Katerina on ollut Kakkutaiteen yrittäjänä ja osakkaana lokakuusta 2018.

Kreikkalaisen isän ja suomalaisen äidin tytär Katerina on asunut lapsuutensa Kreikassa ja suorittanut ravintola-alan opinnot suomessa. Ennen Kakkutaiteelle tuloaan Katerina ehti kartuttaa työkokemusta monipuolisesti erilaisissa ravintoloissa. Katan mielestä parasta Kakkutaiteella työskentelyssä on mahdollisuus leipoa omat ideat tuotteiksi, jotka tuottavat iloa myös muille.

Suosikkiherkku: Juuri uunista tullut, lämmin suklaacookie.

Yhden naisen idea macaron- ja kakkuleipomosta on kasvanut vajaassa kahdessa vuodessa tasaista vauhtia. Kakkutaide toimittaa kakkuja ja leivoksia Hygge Bro-ravintoloihin Kuopion keskustaan sekä macaroneja K-kauppoihin Kuopioon ja Leppävirralle.

Kaikki Kakkutaiteen tuotteet valmistetaan käsityönä omassa leipomossa Kuopion Sorsasalossa.