Tilaus- ja toimitusehdot

Kakkutaide verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 11.04.2019 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Kakkutaide Oy (Y-tunnus 2940534-3). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.kakkutaide.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut, tilatut tuotteet sekä tilauksen noutoaika. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

HUOM!

MYYMME VERKKOKAUPAN KAUTTA TILAUKSESTA VALMISTETTUJA, TUOREITA ELINTARVIKKEITA, JOTEN TARKISTATHAN NOUTO / TOIMITUSAJAN AINA TILAUSTA TEHDESSÄSI. TOIMITUSAIKAMME ON AINA VÄHINTÄÄN 3 PÄIVÄÄ. KIIREELLISISSÄ ASIOISSA KYSY SÄHKÖPOSTITSE TAI PUHELIMITSE SEN HETKEN TOIMITUSAIKAA, JA MAHDOLLISUUTTA NOUTAA TUOTE/TUOTTEET KIIREELLISESTI.

Tilausvahvistus

Lähetämme jokaisen onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • tilausnumeron
  • tilaamasi tuotteet
  • tilauksen loppusumman
  • tilauksen noutoajankohdan

Mikäli teit tilauksen, muttet jostain syystä saanut tilausvahvistusta, otathan viipymättä yhteyttä myyjään [email protected]

Maksutavat

Voit maksaa tilauksen Mastercard, Visa tai American Express- luottokorteilla.

Toimitusaika

Viikoittain vaihtuvat tuotteet ovat tilattavissa noutoviikon maanantaihin saakka. Verkkokaupasta ostetut macaronit ovat noudettavissa Kakkutaiteen leipomoltavahvistusviestissä ilmoitettuina aukioloaikoina. Tuotteiden noutoaika ilmoitetaan aina tuotteen tuotetiedoissa sekä tilauksen vahvistusviestissä.

Tuotteiden sesonkiluontoisuuden ja rajallisen säilyvyyden vuoksi kullakin viikolla saatavilla olevat maut ovat myynnissä rajoitetun ajan.

KIIREELLISISSÄ ASIOISSA KYSY ENNEN TILAUKSEN TEKEMISTÄ SÄHKÖPOSTITSE TAI PUHELIMITSE TUOTTEEN POIKKEAVAA TOIMITUSAIKAA, JA MAHDOLLISUUTTA NOUTAA TUOTE/TUOTTEET KIIREELLISESTI.

Toimitustapa ja toimituskulut

Elintarviketuotteiden vaatiman kylmäsäilytyksen vuoksi emme postita verkkokauppatuotteita. Tuotteet ovat noudettavissa Kakkutaiteen leipomolta vahvistusviestissä ilmoitettuna ajankohtana.

Tilauksen voi noutaa vasta sen jälkeen, kun asiakas on saanut ”Tilaus on valmis noudettavaksi” viestin sähköpostiinsa.

Vaihto- ja palautusehdot

Tilauksesta valmistettavat tuotteet ja elintarvikkeet

Kaikki tuotteet valmistetaan tilauksesta. Huomiothan, että tilauksesta valmistetuilla, uniikeilla tilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta. Nopeasti pilaantuvillla elintarvikkeilla ei ole palautus- ja vaihto-oikeutta. Jos olette tyytymätön tuotteeseenne, toivomme teitä olemaan yhteydessä myyjään [email protected]

Virheelliset tai vioittuneet tuotteet

Mikäli tuotteenne on vioittunut tai muutoin virheellinen, pyydämme ystävällisesti olemaan viipymättä yhteydessä myyjään kakkutaide.kuopio(a)gmail.com ja viimeistään 3 vrk tuotteen noudosta.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli asiakkaalle on luovutettu tai toimitettu väärä tai viallinen tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen [email protected] .

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 3 vrk päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kakkutaide Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Kakkutaide Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

 

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Kakkutaide Oy (Y-tunnus: 2940534-3)

Puikkarintie 41

70420 Kuopio

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Nanna Mononen

Puhelin +358 40 573 4677

Sähköposti [email protected]

REKISTERIN NIMI

Kakkutaide Oy:n asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Kakkutaide Oy:n asiakkaaksi tai ostanut Kakkutaide Oy:ltä tavaraa.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Kakkutaide Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Kakkutaide Oy:n toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Kakkutaide Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Kakkutaide Oy saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Kakkutaide Oy:n asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Kakkutaide Oy:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Kakkutaide Oy:n asiakaspalveluun, sähköpostitse kakkutaide.kuopio(a)gmail.com tai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

  • Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Kakkutaide Oy:n käytössä, paitsi  Kakkutaide Oy:n käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi. Tietoja ei kuitenkaan luovuteta  Kakkutaide Oy:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön velvoittaessa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole  Kakkutaide Oy:n tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää  Kakkutaide Oy:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Kakkutaide Oy:n salasanasuojatulla palvelimella.

 

Lisätietoa

Kirjallisena tai puhelimitse tehty tilaus on sitova.

Asiakkaan tulee perua tuotetilaus viimeistään 4 päivää ennen sovittua noutoa. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta perimme 50% sovitusta hinnasta. Tilatusta ja noutamatta jääneestä tuotteesta perimme täyden hinnan.

Allergiat ja yliherkkyys

Kakkutaiteen tuotteet ovat laktoosittomia. Poislukien tuotteet, joihin on käytetty valkosuklaata.

Voimme valmistaa tuotteita gluteenittomista raaka-aineista, mutta koska kaikki tuottet valmistetaan tiloissa, joissa käsitellään vehnää, gluteenia, erilaisia pähkinöitä ja manteleita, tuotteissa saattaa olla pieniä jäämiä näistä aineista.

Ilmoitattehan tilausta tehdessä mahdolliset yliherkyyttä aiheuttavat ainesosat, vaikka niitä ei todennäköisesti olisi tulossa tuotteisiin. Leipomossa käsitellään monenlaisia yliherkyyttä aiheuttavia elintarvikkeita, kuten pahkinää, mantelia, gluteenia ja sitrushedelmiä, kun olemme tietoisia allergiasta, pystymme kiinnittämään huomiota yliherkyyttä aiheuttaviin ainesosiin.

Ohjeita kakkujen kuljetukseen

Vaaran vastuu kakun käsittelystä siirtyy asiakkaalle kakun luovutuksen yhteydessä. Kakun kunto tarkastetaan yhdessä asiakkaan kanssa luovutuksen yhteydessä. Kakut on pakattu niiden kuljettamiseen ja säilyttämiseen soveltuviin laatikoihin, jotka suojaavat kakkua matkan aikana ulkoisilta olosuhteilta.

Suosittelemme asettamaan kakkulaatikon kuljetuksen ajaksi auton viileimpään paikkaan, tasaiselle, liukumattomalle alustalle, esimerkiksi peräkonttiin tai jalkatilaan. Emme suosittele kakuille yli 1 h kuljetusta.

Voitte tarvittaessa ostaa Kakkutaiteelta kuljetuspalvelun Kuopion alueelle.

Kakut on kasattu pahviselle kakkualuselle, ethän yritä siirtää kakkua pois aluselta. Jos tarvitset kakulle tietyn kokoisen alusen (esimerkiksi erityistä lautasta varten), kerrothan siitä tilausta tehdessäsi.

(c) Kakkutaide 2019