KAKUT

Valmistamme tilauksesta uniikkeja, juhlan luonteen ja teeman mukaan suunniteltuja kakkuja. Erikoisosaamistamme ovat nykyaikeiset korkeat kakut, juhlapöydän keskipisteet.

Kakkumme valmistetaan alusta alkaen omassa leipomossamme. Kakun täytteessä yhdistämme samettisen kreemin ja kuohkean moussen, jotta samalle suupalalle sattuisi aina yhtä herkullinen makujen sinfonia.

Kakkuvaraus kannattaa tehdä heti, kun tiedätte juhlien ajankohdan. Suosittelemme tekemään varauksen kuitenkin viimeistään 2 viikkoa ennen toivottua toimituspäivää. Uniikkien kakkujen huolellinen suunnittelu ja toteutus on mahdollista, kun saamme tarvittavat tiedot hyvissä ajoin. Ajoittain on mahdollista saada kakku myös lyhyemmällä aikataululla, tarkast varaustilanne aina sähköpostilla tai puhelimitse.

Kuukausittain vaihtuvat sesonkimaut on suunniteltu sopimaan vallitsevaan vuodenaikaan ja sesonkiin, sekä helpottamaan kakun maun valintaa. Uniikkien kakkujen maut on mahdollista valita kuukauen sesonkimakujen mukaan tai suunnitella kakkukohtaisesti yhdessä asiakkaan kanssa.

Kaikki tuotteemme ovat laktoosittomia ja kakut on mahdollista valmistaa gluteenittomista aineksista leivottuun kakkupohjaan.

Tutustu kuvagalleriaamme Kakkutaiteen instagramissa.

Hinnastomme voit tutustua täällä: hinnasto.

 

Comments are closed.