YRITYKSILLE

Kakkutaiteen herkut yhteiseen talviseen kahvihetkeen – suoraan työpisteelleenne toimitettuna.

Macaronit

Laatikollinen herkullisia Kakkutaiteen macaroneja suoraan työpaikallenne toimitettuna?

Kyllä kiitos!

Verkkokaupan kautta tilattuna Kakkutaiteen macaronit saapuvat luoksenne entistä vaivattomammin. Toimitamme edeltävän viikon perjantaihin mennessä tehdyt tilaukset keskiviikkoisin suoraan yritykseenne ilman toimitusmaksua.

35 kpl:n macaronlaatikossa on viikoittain neljä erilaista vaihtuvaa makua, joista löytyy jokaiselle oma suosikki. Macaronit ovat laktoosittomia ja valmistettu viljattomista raaka-aineista.

Toimitamme macaronit suoraan työpisteelleenne Kuopion alueella keskiviikkoisin ilman toimitusmaksua. Keskiviikkona toimitetut macaronit säilyvät omassa pakkauksessaan jääkaapissa 8 päivää.

Kysy tarjous säännöllisestä toimituspäivästä sekä yli 100 kpl kertatoimituksesta!

Kokouskakut

Kakkutaiteen maukkaat ja kauniit kakut tekevät yhteisestä palaveri- tai kahvihetkestä juhlan. Kokouskakkumme on mitoitettu 10-20 herkuttelijalle*.

Voitte valita signaturekoristellun kakun maun näistä kakkumenumme suosituista mauista: Appelsiini & Suklaa, Super Vadelma, Suolakinuski, Latte & Caramel ja Piparminttu & Toffee.

Kaikki kakkumme ovat laktoosittomia ja voitte valita kakun myös viljattomalla* kakkupohjalla

Toimitamme edeltävän viikon perjantaihin mennessä tehdyt tilaukset keskiviikkoisin suoraan yritykseenne ilman toimitusmaksua.

*Palakoko 80 – 150 g. Kakku on halkaisijaltaan 20 cm ja korkeudeltaan n. 10 cm. Saatavilla tarvittaessa myös isompia kokoja.

*Valmistetaan leipomossa, jossa käsitellään vehnää ja gluteenia sisältäviä ainesosia. Saattaa sisältää pieniä jäämiä vehnästä ja gluteenista.

Yksilöidyt tuotteet

Yksilöllisesti yrityksellenne suunnitellut tuotteet tuovat brändinne ja juhlan teeman esille maistuvasti ja tyylikkäästi.

Yksilöityjen kakkujen ja macaronien suunnittelussa lähdemme aina liikkeelle asiakkaan toiveista ja tarpeista. Juhlan aiheen ja koon mukaan suunnitelluista tuotteista annamme tarjouksen aina tilauskohtaisesti.

Siirry tekemään tarjouspyyntö.

Toimitus- ja laskutusehdot

Edellisen viikon perjantaina tehdyt, yli 45 euron tilaukset toimitamme seuraavana keskiviikkona Kuopion alueella ilman toimitusmaksua. Tuotteet toimitetaan klo 11.00 – 15.00 tai sovitun aikataulun mukaan. Toimitus muina arkipäivinä: 25 e / kuljetus.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 14,00 %