MACARONLEIVOKSET

Kakkutaiteen macaronleivokset on pinnaltaan kiinteitä, sisältään suussasulavan sitkeitä mantelileivoksia. Kakkutaiteen macaronien salaisuus piilee keksin keveässä rakenteessa ja salaisella reseptillämme valmistetussa maukkaassa kreemitäytteessä.


VIIKOITTAIN VAIHTUVAT MAUT

Valmistamme leipomolla viikoittain neljää eri macaronmakua, joita voi ostaa suoraan leipomolta, verkkokaupastamme tai valikoidusta K-kaupoista. Leipomolta ja verkkokaupasta ostettaessa voitte valita makulajitelman ja määrän. Kauppoihin toimitamme macaroneja 12 kpl rasioissa, joissa viikon makuja on 3kpl / maku. Macaronit toimitetaan kauppoihin keskiviikkoisin. 

Viikoittain vaihtuvat macaronmaut ovat ennakkoon myynnissä verkkokaupassamme.

4 kpl – 5,60 e
12 kpl – 16,80 e
16 kpl – 22,40 e
35 kpl – 49,00 e

KAKKUTAIDE 2020

MACARONIT OMALLA MAULLA JA VÄRILLÄ

 Minimitilaus 35 kpl/ maku ja väri. Yhteen 35 kpl erään voitte valita yhden maun ja yhden värin. 35 kpl ylittäville tilauksillle annamme tarjouksen tapauskohtaisesti.

Valmistamme macaroneja tilauksesta mm. näillä mauilla:

AppelsiiniKookos, KorvapuustiMansikka, Mokka, Pistaasi, Sitruuna, Suklaa, Suolainen kinuski, Suolapähkinä, Turkinpippuri, Tutti frutti, Vadelma, Vanilja

Toteutamme macaroneja myös yksittäin koristeltuina leivoksina. Kerro toiveesi tai ideasi tilausta tehdessäsi ja annamme tarjouksen toivomastanne määrästä ja koristeluista.

alk. 2,50 e kpl