MACARONLEIVOKSET

Kakkutaiteen macaronleivokset on pinnaltaan rapeita, sisältään suussasulavan sitkeitä mantelileivoksia. Kakkutaiteen macaronien salaisuus piilee keksi keveässä rakenteessa ja salaisella reseptillä valmistetussa maukkaassa kreemitäytteessä.

 

VIIKOITTAIN VAIHTUVAT MAUT

Valmistamme leipomolla viikoittain neljää eri macaronmakua, joita voi ostaa suoraan leipomolta, verkkokaupastamme tai valikoidusta K-kaupoista Kuopion alueella. Leipomolta ja verkkokaupasta ostettaessa voitte valita makulijitelman ja määrän. Kauppoihin toimitamme macaroneja 12 kpl rasioissa, joissa viikon makuja on 3kpl / maku. Macaronit toimitetaan kauppoihin keskiviikkoisin. 

Viikoittain vaihtuvat macaronmaut ovat ennakkoon myynnissä verkkokaupassamme.

 

MACARONHINNASTO LEIPOMOLTA NOUDETTUNA

Macaronit viikon makulajitelmasta

1  kpl     1,50 e

4 kpl     6,00 e

8 kpl    11,00 e

12 kpl    16,00 e

16 kpl    21,00 e

35 kpl    46,00 e

yli 35 kpl      1,30 e / kpl 

 

MACARONIT OMALLA TOIVEVÄRILLÄ JA MAULLA

35 kpl    50,00 e

 Minimitilaus 35 kpl/ maku ja väri. Yhteen 35 kpl erään voitte valita yhden maun ja yhden värin. 35 kpl ylittäville tilauksillle annamme tarjouksen tapauskohtaisesti.

Valmistamme macaroneja tilauksesta mm. näillä mauilla:

AppelsiiniKookos, KorvapuustiMansikka, Mokka, Pistaasi, Sitruuna, Suklaa, Suolainen kinuski, Suolapähkinä, Turkinpippuri, Tutti frutti, Vadelma, Vanilja

 

YKSITTÄIN MAALATUT JA KORISTELLUT MACARONIT

Toteutamme macaroneja myös yksittäin koristeltuina leivoksina. Kerro toiveesi tai ideasi tilausta tehdessäsi ja annamme tarjouksen toivomastanne määrästä ja koristeluista.

alk. 2,50 e kpl