KAKKUKAUPPA

Kakkumme ovat suosittuja ja tilauskalenterimme on melkoisen täysi. Varmistathan kakun saatavuuden ennen verkkokauppaostosta alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Kerro viestissäsi kakun toivottu koko (hlö määrä), noutopäivä sekä toiveet kakun koristelun suhteen. Kerro myös mahdollisista erikoisruokavaliosta sekä lisätäänkö tilaukseen 3D-tulostettu tai vanerinen kakkukoriste. Vastaamme viesteihin viimeistään 3 arkipäivän kuluttua.

Yksi kakku – monta vaihtoehtoa.

Tästä voit maksaa tuotteet, kun saatavuus on varmistettu sähköpostitse.

Haluamme palvella teitä asiakkaita mahdollisimman monipuolisesti ja yksilölliset toiveet huomioiden myös sähköisissä kanavissamme. Tilauksen tekoa selkeyttämään, olemme jakaneet kakkutilauksen selkeisiin vaiheisiin. Seuraa alla olevia ohjeita ja olette vain muutaman klikkauksen päässä unelmienne kakusta.

Valitse ensin kakun koko ja maku. Kakun koko kannaattaa valita syöjien määrän mukaan. Tarkemmat kuvaukset kakkumauista löytyvät kakkumenultamme täältä.


Valitse seuraavaksi kakun signaturekoristelumalli ja väriteema. Jos toivomaasi väriä ei löydy luettelosta, voitte lisätä tiedon väristä ”lisätieto”-kenttään kassalla.


Viimeistele kakkusi juhlaanne sopivalla kakkukoristeella. Voitte valita mustan tai valkoisen koristeen. Koristeen koko suhteutetaan valitsemaannne kakkukokoon.


Kerrottehan meille vielä mahdollisista erityisruokavalioista tai allergioista. Meille on hyvä mainita myös sellaisista allergioista, mitä ei mainita kakun nimessä.


Hyvä! Melkein valmista!

Valitse vielä kakun noutopäivä. Valmistammme jokaisen kakun alusta loppuun tilaustyönä, joten huomioittehan, että kakkutilaus on tehtävä viimeistään 1 viikko ennen kakun noutopäivää. Emme toimita kakkuja su – ti päivinä.


Kiitos tilauksestasi!

Olemme teihin yhteydessä, mikäli tilauksessanne on tarkennettavaa. Saatte verkkokaupastamme sähköposti-ilmoituksen, kun tilauksenne on noudettavissa.


Puuttuiko kakkukaupan vaihtoehdoista jotain oleellista? Etkö löytänyt etsimääsi vaihtoehtoa? Haluatko antaa meille muuta palautetta? Otamme erittäin mielellämme vastaan palautetta sekä kehitysehdotuksia verkkokauppaamme koskien!

Kakkutaide Oy 2020. Pidätämme oikeuden muutoksiin.