KAKKUKAUPPA

Kakkumme ovat suosittuja ja kakkujen saatavuus vaihtelee suuresti viikon ja viikonpäivien mukaan. Varmistathan kakun saatavuuden ennen verkkokauppaostosta alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Kerro viestissäsi kakun toivottu koko (hlö määrä), noutopäivä sekä toiveet kakun koristelun suhteen. Kerro myös mahdollisista erikoisruokavaliosta sekä lisätäänkö tilaukseen 3D-tulostettu tai vanerinen kakkukoriste. Vastaamme viesteihin viimeistään 3 arkipäivän kuluttua.

Yksi kakku – monta vaihtoehtoa.

Tästä voit maksaa tuotteet, kun saatavuus on varmistettu sähköpostitse.


1. VALITSE KAKUN KOKO

Pienin signaturekakkukokomme on 10 hlö. Kakkukoot kasvavat 5 hlö välein. Kakun riittävyys on laskettu kakun painon mukaan ( > 120 g / hlö).


2. VALITSE KAKUN MAKU JA KAKKUPOHJAN KOOSTUMUS

Tarkemmat kuvaukset kakkumauista löytyvät Kakkumenultamme. Katso kuvaukset tästä.


3. VALITSE KORISTELUMALLI, VÄRIT JA TILPEHÖÖRIT

Voitte tarkentaa koristelutoiveita kassalla ”lisätietoja tilaukseen liittyen”-kohdassa.


4. LISÄÄ HALUTESSASI 3D-KORISTE

3D-koristeisiin voidaan toteuttaa esimerkiksi nimiä, siluettihahmoja, logoja ja kuvioita. Voitte halutessann lähettää myös toivomanne mallin tai kuvan tulostettavaksi.


5. VALITSE KAKUN NOUTOVIIKKO JA NOUTOPISTE

Verkkokaupasta tilatut kakut toimitetaan noutopisteisiin pääsääntöisesti perjantaisin klo 18.00 mennessä. Nouto leipomolta perjantaisin klo 13.00 – 15.00. Muista noutopäivistä- ja ajoista voidaan sopia tapauskohtaisesti.


6. KIITOS TILAUKSESTASI!

Nyt voitte siirtyä kassalle maksamaan tilauksenne.


Olemme teihin yhteydessä, mikäli tilauksessanne on tarkennettavaa. Saatte verkkokaupastamme sähköposti-ilmoituksen, kun tilauksenne on noudettavissa.


Puuttuiko kakkukaupan vaihtoehdoista jotain oleellista? Etkö löytänyt etsimääsi vaihtoehtoa? Haluatko antaa meille muuta palautetta? Otamme erittäin mielellämme vastaan palautetta sekä kehitysehdotuksia verkkokauppaamme koskien!

Kakkutaide Oy 2020. Pidätämme oikeuden muutoksiin.