KAKKUKAUPPA

Yksi kakku – monta vaihtoehtoa.

Haluamme palvella teitä asiakkaita mahdollisimman monipuolisesti ja yksilölliset toiveet huomioiden myös sähköisissä kanavissamme. Tilauksen tekoa selkeyttämään, olemme jakaneet kakkutilauksen selkeisiin vaiheisiin. Seuraa alla olevia ohjeita ja olette vain muutaman klikkauksen päässä unelmienne kakusta.

Valitse ensin kakun koko ja maku. Kakun koko kannaattaa valita syöjien määrän mukaan. Tarkemmat kuvaukset kakkumauista löytyvät kakkumenultamme täältä.

Viikot 8, 9 ja 10 sekä 15 ja 17 ovat kakkutilausten osalta täynnä, emmekä voi valitettavasti ottaa tuolloin uusia tilauksia.Valitse seuraavaksi kakun signaturekoristelumalli ja väriteema. Jos toivomaasi väriä ei löydy luettelosta, voitte lisätä tiedon väristä ”lisätieto”-kenttään kassalla.


Viimeistele kakkusi juhlaanne sopivalla kakkukoristeella. Voitte valita mustan, valkoisen tai kultaisen koristeen. Koristeen koko suhteutetaan valitsemaannne kakkukokoon.


Kerrottehan meille vielä mahdollisista erityisruokavalioista tai allergioista. Meille on hyvä mainita myös sellaisista allergioista, mitä ei mainita kakun nimessä.


Hyvä! Melkein valmista!

Valitse vielä kakun noutopäivä. Valmistammme jokaisen kakun alusta loppuun tilaustyönä, joten huomioittehan, että kakkutilaus on tehtävä viimeistään 2 kokonaista arkipäivää ennen kakun noutopäivää. Jos haluatte noutaa kakun jonakin muuna, kuin vaihtoehdoissa annettuina päivinä, varmistattehan saatavuuden ennen tilauksen tekoa.


Kiitos tilauksestasi!

Olemme teihin yhteydessä, mikäli tilauksessanne on tarkennettavaa. Saatte verkkokaupastamme sähköposti-ilmoituksen, kun tilauksenne on noudettavissa.


Puuttuiko kakkukaupan vaihtoehdoista jotain oleellista? Etkö löytänyt etsimääsi vaihtoehtoa? Haluatko antaa meille muuta palautetta? Otamme erittäin mielellämme vastaan palautetta sekä kehitysehdotuksia verkkokauppaamme koskien!

Kakkutaide Oy 2020. Pidätämme oikeuden muutoksiin.